2551115843 6934140409 Μιαούλη 15, Αλεξανδρούπολη 68100 (πεζόδρομος έναντι Δημαρχείου) karaxrli@gmail.com
hero image

 

 
 

 

Αστικό - Εμπράγματο - Οικογενειακό - Κληρονομικό - Ενοχικό - Διαμεσολάβηση - Εμπορικό - Εταιρικό - Τραπεζικό - Ποινικό - Διοικητικό - Κτηματολόγιο - Μεταφράσεις - Επικυρώσεις | Αλεξανδρούπολη Έβρος


Η Πασχαλιά Καραχρήστου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη.
Είναι δικηγόρος Αλεξανδρούπολης από το έτος 2014 ασχολούμενη με νομικές υποθέσεις σε όλο τον νομό Έβρου.
Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από την οποία έλαβε το πτυχίο της το 2011.

 
 
 
 
 
Το έτος 2015 εισήχθη κατόπιν εισαγωγικών εξετάσεων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών με ειδίκευση στην Ποινική Δικονομία του τμήματος Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, από την οποία ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές το έτος 2018, εκπονώντας τη διπλωματική της με θέμα «Η πολιτική αγωγή στην Ποινική Δίκη».

Από το έτος 2015 είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ έχει εκπαιδευτεί και στην Κτηματολογική Διαμεσολάβηση.

Από το έτος 2019 είναι ωρομίσθια καθηγήτρια στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, διδάσκοντας σε δόκιμους αστυφύλακες, συνοριοφύλακες και ειδικούς φρουρούς τα μαθήματα της Ποινικής Δικονομίας, της Εγκληματολογίας, της Ανακριτικής και του Διεθνούς Δικαίου.

Είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, από το έτος 2021, ενώ παράλληλα είναι μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων.

 


Ασχολείται με υποθέσεις Αστικού Δικαίου (Οικογενειακό Δίκαιο, Διαζύγια - Διατροφές, Μισθώσεις, Ακίνητα, Κληρονομικό Δίκαιο, Συμβάσεις, Σύλλογοι - Σωματεία - Συνεταιρισμοί), Ποινικού Δικαίου, Τροχαία Ατυχήματα, Υποθέσεις Κτηματολογίου, Διοικητικού Δικαίου, ενώ έχει χειριστεί πληθώρα υποθέσεων Εμπορικού και Εταιρικού Δικαίου ως εξωτερική συνεργάτιδα σε ανώνυμες και ομόρρυθμες εταιρείες του Νομού Έβρου από το έτος 2014 έως και σήμερα.

Είναι άριστη γνώστης χειρισμού Η/Υ διαδικτύου, Word, Excel, Powerpoint (International Diploma in IT Skills, Vellum, Cambridge).

Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικών (Michigan Proficiency), Γερμανικών (Goethe Zertifikat C1) και Τουρκικών (Dilmer C1) και αναλαμβάνει μεταφράσεις κι επικυρώσεις εγγράφων στην αγγλική, γερμανική και τουρκική γλώσσα.
 
 
 
 
 

 

 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
κι ελάτε να γνωριστούμε για να συζητήσουμε την υπόθεση σας
και σε αγαστή συνεργασία να προετοιμάσουμε με λεπτομέρεια και σχολαστικότητα την ιδανική προσέγγισή της!